The most wonderful memories wrapped in beautiful colours

Your wedding is the big day of your life. I am dedicated to preserving your memories with a natural and effortless style that will bring back the feelings you experienced with joy on your wedding day, even after years.

Megérdemled a stresszmentes napot

Bízd rám a fotózást, Te pedig élvezd az esküvőd!

A jó fotós személyisége legalább annyira fontos, mint a szakmai felkészültsége, így mindkettőt érdemes szem előtt tartani. Bármelyik hiányával kockáztatod, hogy nem úgy sikerül a nagy napod, ahogy megálmodtad.

Ez nálam nem fordulhat elő!

Nálam nincsenek kellemetlen meglepetések

Meséltek már olyat, hogy...

Nem volt meg az összhang

A konzultációk hiánya miatt nem beszéltétek át alaposan a részleteket, illetve a fotóst sem tudták alaposan megismerni. Ez elég nyugtalanító az esküvő közeledtével.

Nem lettek megörökítve a fontos pillanatok

A fotós nem volt felkészülve a váratlan helyzetekre az esküvői pörgés közepette – nálam ez sem fordulhat elő, mivel annyi optikával érkezek, hogy minden helyzetre készen állok.

Felmerültek extra költségek

A pontatlan és felületes szerződés után meglepetésként ért, hogy néhány fotó vízjeles volt, illetve egy bizonyos mennyiség felett külön meg kellett őket vásárolni.

Lépésről lépésre

Ilyen velem a közös munka

Végigvezetlek, hogy mire számítsatok, ha engem választotok. Minden részletre figyelek.

Itt kezdjük...

Átbeszéljük a részleteket

A részletes konzultáció azért fontos, hogy valóban értsem és átlássam, milyen képeket szeretnétek, mire számítotok. Ha esetleg nincs konkrét elképzelésetek, nagyon szívesen segítek inspirálódni – akár példákat is tudok mutatni, vagy javasolni konkrét helyszíneket. Az esküvő napjának forgatókönyvét is alaposan megismerem, hogy mindig ott legyek, ahol kell. Az esküvőig tartjuk a kapcsolatot, hogy az esetleges változásokról is értesüljek.

Így folytatjuk...

Minőség mindenekelőtt

Nálam nem kérdés, hogy már a kezdés előtt készen állok, két fényképezővel, nagy esküvők esetén másodfotóssal. Így garantálom, hogy minden eseményről és részletről prémium minőségű fotók születnek. Az esküvő egy hosszú nap, többféle helyszínnel és rengeteg szituációval – megfelelő mennyiségű optikával érkezek, hogy biztosan fel legyek készülve minden helyzetre, még a váratlanra is!

Ide érkezünk...

Azok a csodás színek

A filteres hatás és az oda nem illő színek szóba sem jöhetnek! Minden fotót egyedileg szerkesztek oly módon, hogy színvilága a lehető legszebben tükrözze a valóságot, amilyen csodásnak Ti magatok láttátok! A filterekkel ellentétben ezek a fotók sosem fognak kimenni a divatból! A gondos és egyedi utómunkámmal pont ezt a természetes, de esztétikus hatást érem el.

Referenciák

Néhány esküvő a közelmúltból

Tekintsd meg fotóim, hogy megismerd a stílusom, és eldönthesd, az én „lencsémen” keresztül szeretnél-e emlékezni a nagy napra!

Egy kicsit rólam…

Kerek Márton

Marci vagyok, aki imádja az esküvői fotózást és annak utánozhatatlan hangulatát.

Pár indok amiért megéri engem választanod

Hogy szakmailag a lehető legtöbbet fejlődjek, Londonban szereztem nemzetközileg elismert képesítést a British Academy of Photography képzésében.

Mindemellett fotós pályafutásom előtt több mint 10 évet dolgoztam szállodákban, így számtalan különféle személyiségű és nemzetiségű emberrel találtam meg a közös hangot, és ez a fotózások során hatalmas előny.

Ebből kifolyólag tudom, hogyan kell jó szolgáltatást nyújtani, hiszen a szakmai felkészültség mellett a kellő összhang is legalább olyan fontos.

A befektetésetek

Olyan fotókat kaptok, melyek igazán Ti vagytok!

Képek, melyek évek múlva is elmesélik a történeteteket.
Érzések, melyeket újra átéltek, amikor a kezetekbe veszitek az albumot.

A részletek is az emlékek között

Azért (is) tartunk konzultációt, hogy megismerjem a nagy napotok menetét. Javaslatokkal segítem a tervezést, hisz előfordulhat olyan, amire esetleg nem gondoltatok.

Időtálló fotók káprázatos színekkel

Minden fotót egyedileg szerkesztek, hogy a színvilága a lehető legcsodálatosabban tükrözze a valóságot. A gyönyörű színek sose mennek ki a divatból, a filteres hatás szóba sem jöhet!

30+ év nyugalom

Elromlott a számítógépetek, netán elveszett minden adat és oda a sok emlék? Ez elég rosszul hangzik. Én 30 évig vállalom, hogy a képeket újra átküldöm számotokra, mindehhez csak egy emailt kell írjatok.

Ismerjük meg egymást egy kötetlen beszélgetés keretében!

A minőségi élmény egyre közelebb

Őrizzük meg a legcsodásabb emlékeiteket!

Itt az idő megismerni egymást! Csatlakozzatok egy Zoom beszélgetésre, és meséljetek a nagy napotokról: mondjátok el az esküvőtök menetét, az elképzeléseiteket, hogy aztán a képek visszaadhassák az érzéseiteket és a személyiségeteket.

A beszélgetés teljesen díj- és kötelezettségmentes.

Bónuszok

hisz ez még nem minden

Értékes ajándékokkal készültem számotokra, amiket kár lenne kihagyni.

2 órás jegyesfotózás

Egy tökéletes főpróba az esküvő előtt. Az extra fotók mellett ez arra is remek alkalom, hogy szokjátok a kamerát. Tanácsokkal segítelek titeket, hogy közösen kitapasztaljuk, mely beállítások állnak Nektek a legjobban, melyeket érzitek leginkább magatokénak. Ez felettébb megnyugtató tud lenni, főleg, ha még nem vettetek részt fotózáson.

Értéke : 60.000 Ft

Fotóalbum a rokonságnak

A szülőkről és rokonságról se feledkezzünk meg! A szülőknek és nagyszülőknek is felemelő érzés kézbe kapni egy albumot, melyet évek múltál bármikor fellapozhatnak. Két fotóalbum rendelése esetén egy harmadikat ajándékba kaptok, hogy az egész családnak és rokonságnak maradandóak legyenek a szép emlékek.

Értéke : 90.000 Ft

Jó kezekben lesztek

életre szóló garancia

Meghibásodott a számítógépetek, vagy elveszett a fotóalbum? Többlépcsős biztonsági másolatból álló rendszeremnek köszönhetően a képeiteket bármikor újra átadom (igen, akár 30 év múlva is). Nálam még nem volt elveszett fotó.

A beszélgetés teljesen díj- és kötelezettségmentes.

Vélemények

Párok, akiknek már csodás emlékeik vannak

Ti is velük tartotok?

Nik Alexander

“Marton blew us and all our friends away”

Marton was efficient and professional throughout our interaction. He promptly responded to emails and calls, took the time to understand our needs, and agreed on a fee upfront without pushy upselling. On the day, he seamlessly blended in, putting us at ease with his friendly demeanor. The photos arrived promptly, impressing us and our friends alike. Marton’s service was exceptional, and we’d happily hire him again. Thanks, Marton! – Nik and Velinka x

dr. Molnár Zoltán

"Profi, barátságos - és nagyszerű személyiség"

Marton valóban az egyik legjobb fotós, akivel valaha találkoztunk! A munkája minősége kivételes, és nagyon örültünk, hogy ő készítette esküvői fotóinkat. Nagyon megbízható, pontos, nagyon profi és barátságos – és nagyszerű személyiség. Az esküvői fotóalbumunkat nézegetve sok barátom azt mondta: “Együtt kell dolgoznunk ezzel a sráccal.” Nagyon elégedettek voltunk a fotózásalatt, nagyszerű emberrel dolgozhattunk, egyetlen kérés sem okozott neki túl nagy gondot. Mindent megtett azért, hogy a barátainkat, a családunkat és minket is a lehető legjobban örökítsen meg. Nagyon szépen köszönjük! 🙂

Tünde Csóti

"Egy fantasztikus fotós, nagyon boldogok vagyunk"

Marci teljesen elképesztő volt az esküvőnk napján! Nagyon örülünk a fotóinknak, és olyan csodálatos volt megosztani azokat mindenkivel, aki nem lehetett velünk. Aki azon gondolkozik, hogy lefoglalja-e Marcit vagy sem, ne habozzon! Ő fantasztikus! Nagyon tudom ajánlani!

Lucky Di Biasio

“Couldn’t recommend him enough!”

Marton met with us a couple of times in advance of the wedding. The first time was just to meet and the second time was for a pre- wedding photoshoot. That’s not the sort of thing we as a couple would usually be up for but it was such a great way to get to know Marton and get comfortable with him and with having our photo taken on the big day. On the day, Marton took a great mix of posed and candid photos. He really blended in with the wedding and professionally carried out his work.

Andy Emmins

“An absolute great legacy and memory to treasure”

From the start communications were good, ensuring that he understood exactly what our requirements were. Throughout the day Marton was unobtrusively in the background capturing photographic memories of us and our guests. He also was great at organising the group photos, ensuring the background and everyone was perfect. After our special day we were presented with all the excellent photos that Marton had captured, an absolute great legacy and memory to treasure. I would not hesitate in recommending Marton to friends and family. Thank you.

Arresha Robinson

“Marton was an absolute FABULOUS photographer”

He captured our entire wedding day and each time I look back on the photos taken, I feel like the memories are being relived. Marton is very friendly and I truly believe he cared about making sure you have all the special memories needed/wanted PLUS more. He was very patient as we went through the pictures we wanted to have taken; however, added many more pictures based on his vision and all turned out marvelous.

Nik Alexander

“Marton blew us and all our friends away”

Marton was efficient and professional throughout our interaction. He promptly responded to emails and calls, took the time to understand our needs, and agreed on a fee upfront without pushy upselling. On the day, he seamlessly blended in, putting us at ease with his friendly demeanor. The photos arrived promptly, impressing us and our friends alike. Marton’s service was exceptional, and we’d happily hire him again. Thanks, Marton! – Nik and Velinka x

dr. Molnár Zoltán

"Profi, barátságos - és nagyszerű személyiség"

Marton valóban az egyik legjobb fotós, akivel valaha találkoztunk! A munkája minősége kivételes, és nagyon örültünk, hogy ő készítette esküvői fotóinkat. Nagyon megbízható, pontos, nagyon profi és barátságos – és nagyszerű személyiség. Az esküvői fotóalbumunkat nézegetve sok barátom azt mondta: “Együtt kell dolgoznunk ezzel a sráccal.” Nagyon elégedettek voltunk a fotózásalatt, nagyszerű emberrel dolgozhattunk, egyetlen kérés sem okozott neki túl nagy gondot. Mindent megtett azért, hogy a barátainkat, a családunkat és minket is a lehető legjobban örökítsen meg. Nagyon szépen köszönjük! 🙂

Tünde Csóti

"Egy fantasztikus fotós, nagyon boldogok vagyunk"

Marci teljesen elképesztő volt az esküvőnk napján! Nagyon örülünk a fotóinknak, és olyan csodálatos volt megosztani azokat mindenkivel, aki nem lehetett velünk. Aki azon gondolkozik, hogy lefoglalja-e Marcit vagy sem, ne habozzon! Ő fantasztikus! Nagyon tudom ajánlani!

Lucky Di Biasio

“Couldn’t recommend him enough!”

Marton met with us a couple of times in advance of the wedding. The first time was just to meet and the second time was for a pre- wedding photoshoot. That’s not the sort of thing we as a couple would usually be up for but it was such a great way to get to know Marton and get comfortable with him and with having our photo taken on the big day. On the day, Marton took a great mix of posed and candid photos. He really blended in with the wedding and professionally carried out his work.

Andy Emmins

“An absolute great legacy and memory to treasure”

From the start communications were good, ensuring that he understood exactly what our requirements were. Throughout the day Marton was unobtrusively in the background capturing photographic memories of us and our guests. He also was great at organising the group photos, ensuring the background and everyone was perfect. After our special day we were presented with all the excellent photos that Marton had captured, an absolute great legacy and memory to treasure. I would not hesitate in recommending Marton to friends and family. Thank you.

Arresha Robinson

“Marton was an absolute FABULOUS photographer”

He captured our entire wedding day and each time I look back on the photos taken, I feel like the memories are being relived. Marton is very friendly and I truly believe he cared about making sure you have all the special memories needed/wanted PLUS more. He was very patient as we went through the pictures we wanted to have taken; however, added many more pictures based on his vision and all turned out marvelous.

Ha meggyőztek a vélemények, keress fel egy kötetlen megbeszélésre!

jelentkezzetek egy beszélgetésre!

Első lépésként egy kötetlen Zoom beszélgetésre invitállak benneteket, ahol felmérem az igényeiteket és jobban megismerhetjük egymást.

Hogyan fog zajlani a szervezés?

mutatom lépésről lépésre

1. Add meg a pontos elérhetőségeidet

Kérlek, hogy a leggyakrabban használt adataidat add meg, hogy gördülékeny lehessen a kapcsolatfelvétel

2. Ezután töltsd ki az igényfelmérő űrlapot

Hogy hatékonyabb legyen a megbeszélésünk, előzetesen bekérek pár fontosabb információt, hogy tényleg a lényegről tudjunk majd beszélni

3. Foglalj időpontot a naptáramba

A válaszok kitöltése után kapni fogsz egy emailt, ahol lehetőségetek lesz kiválasztani a számotokra alkalmas időpontot

ELÉRHETŐSÉGEIM

Keress fel személyesen vagy látogasd meg az online profilomat!

KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAP

Töltsd ki a személyes adataidat!

Hogy minden részlet a helyére kerüljön

gyakori kérdések

Amennyiben maradt kérdésetek, jelentkezzetek egy díjmentes beszélgetésre!

Szakmai kérdések

Hogyan zajlik a közös munka?

Amennyiben a fotóim elnyerték a tetszésetek, kérlek jelentkezzetek egy Zoom konzultációra. Ez a kötelezettségmentes, könnyed beszélgetés  remek alkalom arra, hogy megismerjük egymást és átbeszéljük a nagy napotokat. Mivel a fotós végig veletek van az esküvő napján, ezért a személyisége legalább annyira fontos, mint a technikai felkészültsége.

Természetesen, több alkalommal. Itt meg tudjuk beszélni a személyre szabott tervet az esküvőtökre, a pontos árat, és hogy ez az összeg mi mindent tartalmaz. Amennyiben minden részlet szimpatikus és engem választotok, folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hogy naprakész legyek az esetleges változásokról.

Természetesen írunk, bár én szeretem ezt megállapodásnak hívni 🙂 Egyik alapelvem az őszinte és átlátható kommunikáció, ezért a döntés véglegesítése előtt szeretném, hogy tisztán lássátok, pontosan mire számíthattok. Ez mindkét fél érdeke, hogy kölcsönösen tisztában legyünk az elvárásokkal és az általam nyújtott szolgáltatással. Nálam nem érhet senkit meglepetés vagy váratlan költségek.

Az esküvőket két darab felsőkategóriás full-frame fényképezővel fotózom, egész pontosan Sony a7iii és Sony a7iv vázakkal, melyek a jelenleg kapható egyik legmodernebb szenzorral és fókuszrendszerrel felszereltek. Az objektíveimmel fel vagyok készülve minden eshetőségre, a 12mm nagylátószögű és 200mm -es tele tartomány között mindent lefedek –  így bármilyen környezethez tudok alkalmazkodni.

Ami mindenekelőtt az egyik legfontosabb, hogy kedveljétek a fotóim. Amennyiben úgy érzitek, hogy ilyen stílusú képeket szeretnétek, akkor jó helyen jártok 🙂 Kétségkívül fotósok százai elérhetők, de egy ilyen szoros együttműködés esetén jóval többről van szó, mint a drága fényképezők és felszerelések. Ne értsetek félre, fantasztikus fényképezőim és objektívjeim vannak – de ami a közös projectünkhöz még ennél is fontosabb, hogy mindemellett kedveljétek a fotósod stílusát és személyiségét, mivel én leszek az, aki megörökít Titeket, hisz ezek lesznek későbbi emlékeid. Garantálom, hogy a barátságos személyiségem, humorom és pozitív gondolkodásom miatt öröm lesz velem együtt dolgozni.

Igen, mégpedig 30 év garanciát – jól hangzik, ugye? Ha bármilyen okból elvesznének az esküvői fotóitok az elkövetkezendő 30 évben, csak egy emailt kell írjatok, és már küldöm is őket újra. Rengeteg olyan történetet hallottam, amikor egy vírus megtámadta a számítógépet és minden adat elveszett, vagy ellopták a laptopot, és még sorolhatnám. Ha engem választotok, emiatt sem kell aggódnotok – nálam még nem volt elveszett fotó!

Alapvetően Budapesten tartózkodok, de mobilis vagyok Magyarországon belül is és világszerte. Magyarország mellett Londonban is éltem több évet, viszont nem csak ott fotóztam esküvőket, hanem utaztam Spanyolországba és Görögországba is. Ezáltal elmondható, hogy jól alkalmazkodok új környezethez, feltalálom magam az olyan új helyeken is, ahol még előtte sosem jártam. Beszéljünk egy kötetlen Zoom konzultáció keretében, hisz legyen bárhol az esküvőtök, a távolság nem akadály 🙂

Technikai kérdések

Mennyibe kerül a fotózás?

Az ajánlataim személyre szabottak. Ahhoz, hogy pontos árat tudjak kalkulálni, tudnom kell a helyszínt és az esküvő méretét. A nagyobb esküvőkre szeretek másodfotóssal érkezni, hogy garantálni tudjam a minőséget és biztosan ne maradjunk le semmiről. Kisebb esküvőket és szívesen vállalok, akár csak ceremóniát vagy fél napos esküvőt, amikor esetleg nincs szükségetek egész napos fotózásra. Vegyétek fel velem a kapcsolatot és beszéljük meg!

Amennyiben minden részletről sikerült megállapodnunk, két részletben tudtok fizetni: először is egy előleg szükséges, ezzel biztosítva az időpontot, a második részlet pedig az esküvő napjáig esedékes. A fizetési mód tekintetében lehet készpénz vagy banki átutalás.

Ismerős az érzés. Egy jó fotóért másztam már tetőre, felállítottam mobil stúdiófényeket, vagy egy késői módosítás miatt egy nappal az esküvő előtt fényképezési engedélyt kellett intézzek. Ezért is tartjuk a kapcsolatot, hogy minden változásról értesüljek, tudjak hozzá igazodni, esetleg tanácsokkal segíteni Titeket. Eddig mindent sikerült megoldani, azért vagyok, hogy segítsek 🙂

Az esküvő után rövid határidőn belül, mindössze 30 napon belül adom át a képeket. Néhány fotót akár már másnap átküldök, ha szeretnétek megosztani közösségi médián. Én minden fotót egyedileg szerkesztek, hogy azok színei a legcsodálatosabb formában tündököljenek és a valós hatást adják vissza – ahogyan Ti éltétek meg. Azért, hogy ezt ilyen minőségben teljesíteni tudjam, bármilyen automatizmus vagy filter ki van zárva.

A fotókat egy online galériában adom át, melyet praktikusan meg tudtok osztani a családdal, rokonsággal és barátokkal. Ugyaninnen le is tölthetők a képek nagy felbontású ‘.jpg’ formátumban, logó és vízjel nélkül. Természetesen nyomtatott albumot is tudtok rendelni, megbeszélés szerint a nektek tetsző méretben és stílusban.

Az esküvői fotózás csak az első kör, a képek átválogatása legalább annyi munkát igényel. Én is, és a nagyobb esküvők esetén a másodfotósom is rengeteg képet készít, hogy biztosan meglegyen a legjobb beállítás és legjobban elkapott pillanat. Ezt az esküvő utáni napokban több körben válogatom le, hogy Ti csak a legjobbat kapjátok, majd ezeket egyénileg szerkesztem a saját természetes hatású stílusomban. Ehhez a munkához szükséges a 30 nap, valamint egy egész napos esküvő után így tudom garantálni a legalább 300 csodálatos, egyedileg szerkesztett fotót.

Átadás előtt minden képet egyénileg szerkesztek, hogy színvilága, összhatása a legcsodálatosabban tükrözze a valóságot. Ezen felül általában további retusálásra nincs szükség, de igény esetén megoldható. Volt például olyan, hogy egy remek fotóba belesétált a háttérben a nagyi egy fagyival, az ilyen képeken is tudok javítani 🙂

Legyetek Ti is részesei

Közelebb vagytok hozzá, mint gondolnátok!

Mindössze egy Zoom beszélgetésre vagyunk attól, hogy jobban megismerjük egymást, átbeszéljük az igényeiteket és megválaszoljam a kérdéseiteket.

Legyetek részese + legyen Tiétek az összes ajándék!

WANT TO SEE MORE PICTURES OF MY WORK?

Enter your email address and I will send you my portfolio!